Inlays

Kofferschuim op maat

Schuimfabriek produceert kofferschuim op maat. Heb jij een interieur ontworpen of moeten wij dit voor je doen? Beide geen probleem. Stuur het ontwerp- of je wensen voor jouw kofferschuim naar ons op en wij zullen je verder helpen!

Kofferschuim op maat

Kofferschuim van PE

Schuimfabriek.nl is leverancier van maatwerk kofferschuim. Wij produceren wij voor allerlei koffersoorten, zoals pelicases, schuim op maat. Wij werken conform aangeleverde tekening maar kunnen eventueel ook het complete interieur ontwerpen. Door de verschillende productiemethoden die we gebruiken ben je altijd gegarandeerd van een passend kofferschuim. Dat past als gegoten, zowel in de koffer als financieel. 

PE Schuim

PE schuim is er in verschillende soorten en kleuren. Het schuim dat wij het meest gebruiken voor kofferschuim is de FX-30. Dit materiaal is medium hard, slijtage bestendig en licht van gewicht. Dit is natuurlijk relatief, alle schuimen zijn licht, FX-30 is circa 30kg/m3. Voor de kofferschuim vullingen kunnen we FX-30 van zelfklevende laag voorzien. Hierdoor blijven de verschillende lagen aan elkaar zitten als één geheel. 

Kofferschuim op maat

Onze machines kunnen eenvoudig elke vorm uit het schuim snijden. Hierdoor maakt het niet uit welk merk koffer je hebt. 

FX-30

FX-30 is hét foam voor kofferschuim. Dit materiaal heeft een fijne gesloten celstructuur. Het is standaard zwart maar eventueel ook in andere kleuren verkrijgbaar.